ign699 0 #1 Napisano 14 Marca 2012 Witam!Pytanie takie jak w temacie przeczytałem instrukcję ale nie znalazłem o tym wzmianki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agaron 0 #2 Napisano 14 Marca 2012 Bo się nie da.Chyba, że odkręcisz dekiel i wyciągniesz/odseparujesz sprężynę. Ale wtedy żadnych dźwięków nie będzie (alarm, godzinowy). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ign699 0 #3 Napisano 14 Marca 2012 Wolę się w takie modyfikacje nie bawić Jakoś przeboleje . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorzw125 0 #4 Napisano 16 Marca 2012 Chyba da się wyłączyć przytrzymując przycisk MODE... ja tak robie w protrek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agaron 0 #5 Napisano 16 Marca 2012 Chyba da się wyłączyć przytrzymując przycisk MODE... ja tak robie w protrek Wszystko zależy od modułu, a w tym się nie da. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach