Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość krzyniu

Atlantic z rondą ale wstyd.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krzyniu

Ostatnio traiło mi się kilka Atlantićów z machanizem Ronda uważam że jest to oszustwo klijent ponieważ na każdym folderze mechanizem jaki jest umieszczony w zegarku firma zapewnia że jest to ETA kwarcowa bądz męchąniczna bądz co bądz ETA ,która jest lepszym mechanizmem od Rondy. Trochę uczciości uważam że ci klijenci zostali oszukani przez tą firmę. proszę o opinie specjalistów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy to oszustwo , raczej nie sam mam katalog - folder Atlantica , gdzie opisane są modele z Rondą i to dosyć wyrażnie , zazwyczaj to są te z dużą datą .

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ziutek
Nie wiem czy to oszustwo , raczej nie sam mam katalog - folder Atlantica , gdzie opisane są modele z Rondą i to dosyć wyrażnie , zazwyczaj to są te z dużą datą .

To sa modele z duzą datą gdyz Atlantic miał problem z dopasowaniem ety(cena) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ostatnio traiło mi się kilka Atlantićów z machanizem Ronda uważam że jest to oszustwo klijent ponieważ na każdym folderze mechanizem jaki jest umieszczony w zegarku firma zapewnia że jest to ETA kwarcowa bądz męchąniczna bądz co bądz ETA ,która jest lepszym mechanizmem od Rondy. Trochę uczciości uważam że ci klijenci zostali oszukani przez tą firmę. proszę o opinie specjalistów.

Skad opinia o wyzszosci ETY nad Ronda? Pytam bo sam rozwazam kupno zegarka z tym mechanizmem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzyniu

STARUSZEK Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 5:06 am Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

ok też mam ten katalog i jest to katalog 2005 i są w nim opisane dwa modele z rondą 62340 i 82365(duża data)rozumiem moja wina ponieważ nie chodzi ni o te modele lecz o modele trochę starsze więc prosze spojrzeć na katalog 2003/2004 i na modele60315 ,60310 60345,70345 a jak trafie na kolejny to może uda mi się zrobić zdjęcie. Raczej nie są to nowe modele ponieważ wymagały wymiany baterii a w katalogo mają zapisaną ETA F06.111 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, nawet jeżeli nie nazwać teog oszustwem to jest to spore "nie fair". Nawet gdyby wsadzali tam "in house" :lol: to powinni o tym powiadomiśc.

Pozdrawiam

Ogre2000

=====================

DW-6900BD-6T + G-303B-3AVER + GW-9200-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość WATCH-MAKER

Pewnie że to lipa, ale przyznać trzeba że atlantic i tak nieżle przendzie nie szuka osczędności tak jak juzdawno Doxa albo teraz Tissot. Ten ostatni moim zdaniem naprawde przesadza tyle kasy za chrono z plastikowymi nitami, niby za markę. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pewnie że to lipa, ale przyznać trzeba że atlantic i tak nieżle przendzie nie szuka osczędności tak jak juzdawno Doxa albo teraz Tissot. Ten ostatni moim zdaniem naprawde przesadza tyle kasy za chrono z plastikowymi nitami, niby za markę. :evil:

Jaki chrono z plastikowymi nitami , zamieśc foto albo uściślij temat , podaj model itp. gdyż nie wiem o co się rozchodzi .Jeśli chodzi o Atlantica nie mogę się ustosunkować gdyż nie mam wcześniejszych katalogów ale może jakieś fotki wkleicie.

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.