Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

DraKeR

Breytenbach czy to dobry zegarek ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem nowy na forum i nigdzie nie moge zabardzo znaleść informacji na temat zegarka marki Breytenbach. CZy jest dobry? Jaki jest w nim mechanizm?

Bo znalazłem ciekawą ofertę i bardzo mi się podoba ten zegarek.

http://www.amazon.co.uk/Breytenbach-Automatic-Big-Date-Watch-Bb8645Ws/dp/B002EVOYJ6/ref=sr_1_13?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=watch&ie=UTF8&qid=1338839108&sr=1-13

proszę o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chińczyk jakiś. Jak dobrze trafisz to może będzie chodził... Na "dobry" zegarek w tych pieniądzach nie masz co liczyć

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wczesniej kosztowal 288 funtow i sprawdzalem na ebay i tyle wlsnie te zegarki tam kosztuja. Ale nie moge znalesc opini na jego temat na polsko jezycznej stronie znalazlem ta firme na czarnej liscie ale nie wiadomo dlaczego tam jest i czym to jest spowodowane. No i komentarz jakis chinczyk mnie nie urzadza... Bo nadal nie wiem na temat tego zegarka i tej firmy. No i ja rozumiem ze za pare tysiecy to moze by byl dla ciebie dobry zegarek ale niestety nie mam takich funduszy na zegarek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To, ze cos ma na metce 288 funtow, nie znaczy, ze za tyle warto to kupic (i ze ktos to kupuje za taka cene).

Poza tym, to zwykly chinczyk, wg. mnie nie jest wart nawet 100 zlotych. Ale to, ile naprawde jest wart, to Ty zadecydujesz kupujac go lub nie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może sprecyzuj najpierw, co dla Ciebie znaczy dobry?

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.