Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

creativee

Tissot, zdjęcia do oceny.

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, zdjaję sobię sprawę, ze identyczne tematy wałkowały się na forum kilkadziesiąt razy.

Do oceny daję zdjęcie konkretnej sprzedawanej sztuki, nie kosztuje 600 zł. tylko trochę więcej, więc być może to oryginał.

37970007318274100144_thumb.jpg

62795568000592479118_thumb.jpg

Ja podstawowych wad podróbek tego modelu nie zauważam, ale może ktoś ma lepsze oko ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tych zdjęć nic nie wynika. Jedno co mnie niepokoi to fakt że lista zegarków wystawionych na allegro przez tego sprzedawcę, jest niepokojąco zbieżna z listą najczęściej podrabianych Tissotów.

Poza tym Veloci-T nie wygląda zbyt bogato, ale to może być kwestia słabej fotografii.

Uważam że ta oferta nie ma nic wspólnego z okazją. Niby cena jest niewygórowana, ale pozostaje brak gwarancji i bardzo duże ryzyko że tego "tissota" wyprodukowały małe żółte rączki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

900 zł. a ok.1160 zł. z już wliczonym rabatem który możemy maksymalnie uzyskać u autoryzowanego sprzedawcy jest jednak różnicą.

Sprzedający ma też wystawionego visodate w automacie, zdjęcie mechnizmu wygląda na oryginalną etę 2824

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie to nie przekonuje. Kupując zegarek z gwarancją masz 24 mce spokojnego użytkowania. Po drugie nieoryginalny 2824 jest prawie identyczny z produktem ETY. nazywają to "clone movements". eta 2824 to Seagull TY2130

Podobna jest historia z klonowanym 7750-51

Nie chciałbym zastanawiać się ci noszę na ręku..... za 900 zł. dla mnie za słaba satysfakcja te pare złotych taniej

post-36033-0-54084200-1340468939_thumb.jpg

post-36033-0-64247700-1340468960_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

900 zł. a ok.1160 zł. z już wliczonym rabatem który możemy maksymalnie uzyskać u autoryzowanego sprzedawcy jest jednak różnicą.Sprzedający ma też wystawionego visodate w automacie, zdjęcie mechnizmu wygląda na oryginalną etę 2824

250 zł. za święty spokój, oryginalne papiery i gwarancję to chyba niewygórowana cena?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.