Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

damianleon

Jakiej marki zegarek nosi Karolak?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Oglądając wywiad z Karolakiem przed koncertem Guns'n Roses zwróciłem uwagę na jego zegarek. Niestety z powodu słabej jakości nie potrafię odczytać jaki to model. Może ktoś pomóc w rozpoznaniu marki/modelu zegarka? Poniżej link do wywiadu, zegarek jest pokazany w ok 1min:07sek. Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi!

http://dziendobry.tvn.pl/video/karolak-przed-gunsnroses,1,newest,51690.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość AdamB

Prawdopodobnie jakiś edox z seri Edox Class 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdopodobnie jakiś edox z seri Edox Class 1

Też tak stawiam. Chyba to:

106189d1211301007-launched-edox-class1-chronoffshore-edox-class1-chronoffshore.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdopodobnie bedzie to jakiś edox ale wydaję mi się że model inny niż ten powyżej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdopodobnie bedzie to jakiś edox ale wydaję mi się że model inny niż ten powyżej

A ja myślę, że jednak ten. Facet sobie pierścień przekręcił o około 120 stopni i dlatego, na pierwszy rzut oka, nieco inaczej wygląda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie zwróciłem uwagę na pierścień, wydaję mi się że nad godziną 12 jest pełny trójkącik bez kółeczka w środku ale możliwe że obraz się zmywa z powodu słabej jakości filmu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno jest to Edox. Pamiętam jak rok lub dwa lata temu był z Janiakiem na wyścigach superłodzi motorowych - chwalił się wtedy, że dostał od Edoxa, który był sponsorem. Kto wie,może już zmienił na nowszy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myślę, że jednak ten. Facet sobie pierścień przekręcił o około 120 stopni i dlatego, na pierwszy rzut oka, nieco inaczej wygląda.

Tak, to C1 ale trzeba się nazywać S.Wonder żeby nie zauważyć, że gość ma zegarek z wszystkimi bocznymi przyciskami o zaokrąglonym kształcie i całkowicie inną koronką niż w tym modelu powyżej... Zwróć uwagę dokładniej, zastopuj sobie film ;) Tak naprawdę to właśnie ten zegarek ma na ręce Tomek Karolak:

http://www.rruegger.ch/images/basel_2007/edox_class1_chrono.jpg

Pozdrawiam.

FREUDE AM FAHREN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.