Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Pablo666

Zegarek Atlantic-prośba o identyfikację

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów. Mam pewien problem. Dwadzieścia lat temu moja żona dostała w prezencie zegarek marki Atlantic. Przez cały ten czas trzymała go na dnie szuflady, gdyż przestał chodzić. Ale teraz chciałaby go zidentyfikować i naprawić. Niestety nigdzie nie znalazłem żadnych informacji ani na temat autentyczności zegarka, ani na temat roku produkcji. Chcielibyśmy się z żoną dowiedzieć czegoś więcej o tej rodzinnej pamiątce. Może ktoś z Was będzie w stanie pomóc.

post-51792-0-04957100-1343672946_thumb.jpg

post-51792-0-59987000-1343672956_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... Przez cały ten czas trzymała go na dnie szuflady, gdyż przestał chodzić. Ale teraz chciałaby go zidentyfikować i naprawić. ...

Sądzę, że zegarek nie potrzebuje naprawy, lecz wymiany baterii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki kolego za namiary. Na pewno się skonsultuję z panem Edmundem. A co do baterii to niestety nie ponieważ poszedłem do zegarmistrza i pierwsze co sprawdził baterię ale niestety to nie to więc zaczął sprawdzać co może być przyczyną i stwierdził że jest jakieś zwarcie na układzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.