Kuba722 0 #1 Napisano 23 Września 2012 Witam serdecznie. Mam pytanie czy ma ktoś może instrukcję po polsku do tego modelu?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #2 Napisano 23 Września 2012 Posiadałem w/w model przez kilka dobrych latek i nie było się do czego przyczepić. Jak tylko znajdę instrukcję, to dam znać, a jak masz jakieś pytania, to wal śmiało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba722 0 #3 Napisano 24 Września 2012 Jest to mój pierwszy taki zegarek więc wolał bym przeczytać co i jak zanim coś zepsuje Byłbym bardzo wdzięczny z tą instrukcją 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacgrec 1 #4 Napisano 24 Września 2012 Jest to mój pierwszy taki zegarek więc wolał bym przeczytać co i jak zanim coś zepsuje Byłbym bardzo wdzięczny z tą instrukcją Proszę View the User Manual Online or Download PDF (English version) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba722 0 #5 Napisano 24 Września 2012 Tylko jak napisałem wcześniej potrzebował bym po polsku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacgrec 1 #6 Napisano 24 Września 2012 Tylko jak napisałem wcześniej potrzebował bym po polsku Niedoczytałem....ale to powinno wystarczyć na tłumaczenie instrukcji Tłumacz Google 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rengrze 0 #7 Napisano 25 Września 2012 http://chomikuj.pl/Grzepop/casio+g-shock+awg-101 chasło wysyłam na maila 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rengrze 0 #8 Napisano 25 Września 2012 Posiadałem w/w model przez kilka dobrych latek i nie było się do czego przyczepić. Jak tylko znajdę instrukcję, to dam znać, a jak masz jakieś pytania, to wal śmiało Zapodaj parę fotek,jestem ciekawy na wizualność zużycia po jakimś czasie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #9 Napisano 26 Września 2012 Jak pisałem wyżej ,,posiadałem'' i będzie problem z fotkami... Na stronie 334 są dwie bez szału moje fotki w temacie Podforum Miłośników Zegarków G-Shock. Za dużo tam nie zobaczysz, bo zdjęcia nie są za wyraźne, ale na słowo możesz uwierzyć, że bezel miał jedną poważniejszą ryskę, szkiełko bez zarzutu, ewentualnie pasek nosił ślady użytkowania. Co do paska, to zdecydowanie był ,,przyjemniejszy'' w użytkowaniu niż w ryśku, którego teraz posiadam. Moim skromnym zdaniem, zegarek na 5-kę, bez zbędnych fajerwerków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach