Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Kuba722

casio g-shock awg-101

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie. Mam pytanie czy ma ktoś może instrukcję po polsku do tego modelu??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadałem w/w model przez kilka dobrych latek i nie było się do czego przyczepić. Jak tylko znajdę instrukcję, to dam znać, a jak masz jakieś pytania, to wal śmiało ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to mój pierwszy taki zegarek więc wolał bym przeczytać co i jak zanim coś zepsuje :)

Byłbym bardzo wdzięczny z tą instrukcją ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko jak napisałem wcześniej potrzebował bym po polsku

Niedoczytałem....ale to powinno wystarczyć na tłumaczenie instrukcji Tłumacz Google

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadałem w/w model przez kilka dobrych latek i nie było się do czego przyczepić. Jak tylko znajdę instrukcję, to dam znać, a jak masz jakieś pytania, to wal śmiało ;)

Zapodaj parę fotek,jestem ciekawy na wizualność zużycia po jakimś czasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak pisałem wyżej ,,posiadałem'' i będzie problem z fotkami... Na stronie 334 są dwie bez szału moje fotki w temacie Podforum Miłośników Zegarków G-Shock. Za dużo tam nie zobaczysz, bo zdjęcia nie są za wyraźne, ale na słowo możesz uwierzyć, że bezel miał jedną poważniejszą ryskę, szkiełko bez zarzutu, ewentualnie pasek nosił ślady użytkowania. Co do paska, to zdecydowanie był ,,przyjemniejszy'' w użytkowaniu niż w ryśku, którego teraz posiadam. Moim skromnym zdaniem, zegarek na 5-kę, bez zbędnych fajerwerków :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.