Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

KrzysztofFug

Damski zegarek Omega constellation

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Chciałbym, abyście mi pomogli ocenić czy zegarek, którego zdjęcie dołączyłem do postu jest oryginalny czy podróbka. Jeżeli okaże się, że jest to oryginał to ile mógłbym za niego dostać? Z góry dziękuję za pomoc :)

pozdrawiam, Krzysztof

post-54186-0-65421000-1349101884_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli pytasz ile możesz dostać, co jest zresztą niezgodne z regulaminem tego forum, to zakładam, że wszedłeś w jego posiadanie drogą kupna. Dla Ciebie był wart tyle ile za niego zapłaciłeś. W przypadku sprzedaży możesz za niego dostać, o ile się nie mylę, trzy lata, bo taka jest kara za wprowadzanie do obrotu towarów nieoryginalnych, a takim, na podstawie załączonego przez Ciebie zdjęcia jest przyrząd pomiaru czasu noszący na tarczy symbol Omega, nie będący jednakże zegarkiem szwajcarskiej firmy.

Pozdrawiam,

Wasyl
Mam różne zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mama go kupiła pare lat temu od jakiś "Panów" co przyjechali do zakładu oferując sprzedaż. Chciałem się bardziej dowiedzieć czy jest on oryginalny czy nie. Dziękuję panu za odpowiedz i przepraszam że naruszyłem zasady regulaminu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.