Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

xeav

Identyfikacja zegarka.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Ostatnio przeglądając rzeczy po moim ojcu znalazłem ten zegarek. Chciałbym go sprzedać, jednak nie wiem o nim niczego. Sądząc po logo i napisie na kopercie wyprodukowała go firma Gloria, jednak nie znalazłem żadnych informacji o tym modelu a nawet o tej firmie. Chciałbym się dowiedzieć cokolwiek o tym modelu, czy jest to jakiś zegarek z wyższej półki, czy jakaś chińska podróbka. Czy jest cokolwiek warty, czy to rzekome złoto koło złota nawet nie leżało.

Jako że zdjęcia nie są najlepszej jakości napiszę tutaj wszystkie informacje podane na zegaraku:

- Koperta: duża literka G, pod tym napis GLORIA; po bokach datownika SWISS EB (dlatego dodałem ten wątek do działu "zegarki szwajcarskie")

- Tył: 22K GOLD, Electroplated; Gloria; SWISS EB, GA2007M, 2000/05-00; 3ATM Water Resistant; wszystko przekreślone linią nad którą pisze Q.C. INSPECTION PASSED

Zdjęcia:

3531jy0.jpg

11qmj4o.jpg

200c8x.jpg

2lnvebs.jpg

dlnibt.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bazarowiec wczesne lata 90 :D

wartość 10000zł przed denominacja B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli majątku na nim nie zbije :/ Dzięki za odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.