Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

bahuone

Tissot seastar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was drodzy koledzy,

W wielu sprawach juz pomogliscie i doradzili. Teraz mam pytanie odnosnie garniturowego Tissota Seastar.

Poszukuje ladnego zegareczka i trafil mi sie taki (na razie w ramach testow jest u mnie przez tydzien). Stan zachowania mi sie podoba, ogolnie sie bardzo fajnie go nosi. Jednak nie jestem pewien co do ceny, psrzedajacy krzyknal sobie za niego 400 pln. Czy ktos moglby mi powiedziec czy warto dac za taki zegarek taka cene? A i jeszcze jedno, jakie jest prawdopodobienstwo ze w tym konkretnym modelu byla sygnowana koronka T? Bo jest czysta i jezeli Tissot sygnowal, to juz wiem na czym ewentualnie zejsc z ceny. Za kazda pomoc bede wdzieczny.

Edit: Jaka moze byc przyblizona data produkcji tego modelu?

dsc3704x.jpg

dsc3705zr.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczesne lata sześćdziesiąte.

Nie wiem jak z koronką ale chyba powinna być sygnowana. Tak czy siak ta mi jakoś podpada już z samego wyglądu

ale różnie bywa, może na innym zdjęciu wglądałaby inaczej.

Za znęcanie się nad deklem sprzedawca powinien jednak coś opuścić :)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za rozjasnienie troche tematu. Jednak chcialbym jeszcze zapytac czy warty swojej ceny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciężko jest poradzić co do ceny.

To stary zegarek, mechanizm wygląda na czyściutki (tyle widać na tym zdjęciu). Jeśli jest w tak dobrym stanie jak wygląda to warto się nim zainteresować. Cena dla mnie (i tylko dla mnie) jest raczej wysoka.

Decyzja i tak będzie należeć wyłącznie do Ciebie.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.