Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

pat_sy

SEIKO SPORTURA SNAD23P2

Rekomendowane odpowiedzi

(...) Dostałem maila z TIME TREND że model który miałem SNAD23P2 jest jeszcze dostępny

Witam,

widzę, że podszedłeś poważnie do poszukiwań - kierunek dobry. Tak na wszelki wypadek, dopytaj czy zegarek jest fabrycznie nowy, np. niepowystawowy, bo z tymi w promocji różnie bywa. Widziałem różne zegarki w outletach i nie tylko, i czasami mimo, że powinny być nowe, to są dość zniszczone, może przez częste oglądanie, a może "wypożyczanie" przez pracowników.

Pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jacek K. po przemyśleniach będę chciał kupić takiego sikora który ma standardowe mocowanie paska, bransolet. Nie stuka kupić taki z paskiem dedykowanym i za 3 lata będę kombinował "co tu założyć".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) który ma standardowe mocowanie paska, bransolet. Nie stuka kupić taki z paskiem dedykowanym i za 3 lata będę kombinował "co tu założyć".

Wniosek jak najbardziej właściwy. Z własnego (choć niezbyt wielkiego :) ) doświadczenia sugeruję bransoletę.

Pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wydaje się być OK

więc chyba należy pogratulować :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdzałem mechanizm, jest made in japan, nawet instrukcja wygląda jak oryginał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.