Jacek K. 1853 #26 Napisano 9 Listopada 2012 (...) Dostałem maila z TIME TREND że model który miałem SNAD23P2 jest jeszcze dostępny Witam,widzę, że podszedłeś poważnie do poszukiwań - kierunek dobry. Tak na wszelki wypadek, dopytaj czy zegarek jest fabrycznie nowy, np. niepowystawowy, bo z tymi w promocji różnie bywa. Widziałem różne zegarki w outletach i nie tylko, i czasami mimo, że powinny być nowe, to są dość zniszczone, może przez częste oglądanie, a może "wypożyczanie" przez pracowników.Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pat_sy 0 #27 Napisano 9 Listopada 2012 Jacek K. po przemyśleniach będę chciał kupić takiego sikora który ma standardowe mocowanie paska, bransolet. Nie stuka kupić taki z paskiem dedykowanym i za 3 lata będę kombinował "co tu założyć". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1853 #28 Napisano 9 Listopada 2012 (...) który ma standardowe mocowanie paska, bransolet. Nie stuka kupić taki z paskiem dedykowanym i za 3 lata będę kombinował "co tu założyć". Wniosek jak najbardziej właściwy. Z własnego (choć niezbyt wielkiego ) doświadczenia sugeruję bransoletę.Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pat_sy 0 #29 Napisano 13 Grudnia 2012 Przyszedł mój nowy zakup. Oto on. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4989 #30 Napisano 13 Grudnia 2012 wydaje się być OKwięc chyba należy pogratulować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pat_sy 0 #31 Napisano 13 Grudnia 2012 Sprawdzałem mechanizm, jest made in japan, nawet instrukcja wygląda jak oryginał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach