Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jazz

Moja pierwsza Rakieta...

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy natknąem się na ten post to nie mogłem się powstrzymać, żeby nie dopisać czegoś od siebie (mam nadzieję, że autor posta nie ma nic przeciwko). Mam bardzo podobną, jeśli nie identyczną Rakietę. I jest to nie tylko moja pierwsza rakieta, ale mój pierwszy zegarek wogóle. Jeszcze "komunijny" - więc w przyszłym roku stuknie mu 30-tka. Parę lat nie był wogólę używany, znalazłem go niedawno w worku z róznymi "szpejami", przy okazji domwych porządków. Nie jest niestety w pełni oryginalny - musiałem mu dorobić nowa koronkę i wymienić jakiś element mechanizmu. Przy okazji miał wyczyszczony mechanizm i przeszlifowane szkiełko.

Przy okazji znalazłem też Łucza, nieco młodszego, bo wyprodukowanego na Białorusi, więc pewnie po 1991 r. Nie pamiętam kiedy i gdzie był kupiony - nie wymagał remontu, nastawiłem, nakręciłem i chodzi :)

post-65567-0-05620400-1380563857_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.