Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Tyson

Orient Mako - Data

Rekomendowane odpowiedzi

Od zmiany czasu mam pewien problem z ustawieniem daty i dnia tygodnia w moim Mako. Otóż nie mogę go wyczuć i zmienia dzień/date w niewłaściwej porze. Moje pytanie w jak ustawić dobrze :)

Ustawiłem wczoraj o godz. 0:00 tak jak powinno być i co widzę....po 12 (południe) mam już wtorek,13 MASARKA,od kilku dni nie mogę go wyczuć :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz zle ustawiona godzine 12 w poludnie ustawiles jako 24. Odciagnij calkowicie koronke i krc wskazowkami min. o 12h. Przeskok daty w okolicach 24 oznacza ta wlasnie godzine. Brak zmiany daty na 12 indeksie oznacza 12 w poludnie. Stalo sie tak bo pewnie uzywales szybkiej zmiany daty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znam rozwiązanie. Dwie opcje: jeśli zegarek automatyczny to nie używaj go do czasu aż się zatrzyma, wyczaj ten moment, odczekaj 12 godzin i go odpal. Jeśli kwarc to wyciągnij baterie na 12h i po problemie.

Jeśli ten temat to nie jest prowokacja to ja już chyba nie nauczę się rozróżniać poważnych wątków od pseudo tematów :) pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pepek w sumie to po co mi dzień tygodnia i data, byle zegarek dobrze chodził.

PS:Nie to nie jest prowokacja,myślałem że datownik działa na zasadzie zmiany co 24 godziny ale od ustawienia w danym momencie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale jaja

i w zegarku mozna sie pogubic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.