Miłek_Gda 0 #51 Napisano 11 Stycznia 2013 na pocieszenie że nie tylko ty masz problemy z zegarkiemzamówiłem jubileuszowe seiko w japonii zegarek zniknoł w niemczech ha ha i nie mogą go znaleść a list przewozowy gdzieś krązymiedzy francja a niemcami i niemcami a francjatu tez jest wesoło :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miłek_Gda 0 #52 Napisano 11 Stycznia 2013 wiemale kupno tarczy , szczerze to chyba lepiej nowydlaczego koszt samej tarczy + wymiana + sprowadzenieczy jest sens ?wiem że to może trwać ale nie odpuszczaj munapisz mu i poczekaj na odpowiedzwspolnie coś wymyslimy ewen tualnie napisze sie mu wspólnie że go bedziemy bojkotować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #53 Napisano 12 Stycznia 2013 Na razie nie ma co myśleć o samodzielnym zakupie tarczy i wymianie we własnym zakresie . To należy do do obowiązków sprzedawcy. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salomon 3 #54 Napisano 12 Stycznia 2013 Cześc Paweł, mam nadzieję, że ten temat jest już tak prześwietlony, że Senia nie zmieni decyzji i tak jak postanowiła wyśle zegarek z odpowiednim pismem.. poczekajmy na efekt.Pozdr serdecznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #55 Napisano 12 Stycznia 2013 Innego rozwiązania ja rownież na dzien dzisiejszy nie widzę. Mam nadzieje ze wszystko uda sie załatwić pozytywnie pomimo wcześniejszych problemów stwarzanych przez sprzedawcę . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miłek_Gda 0 #56 Napisano 12 Stycznia 2013 wiecie co nie dziwię sie Senimały problem , który wyglada jak wielki , zresztą nie wszyscy lubia walczyćto tylko delikatna kobieta , dlatego trzeba jej panowie pomócże widzi to czarno , ale warto powalczyćzamówiłem jak już pisałem zegarek w japoniw ciagu 2 dni przybyl do europy tj do niemiec kolni cały tydzień prawie krązy pomiędzy koln a paryżem i na odwróta na info lini co chwilę co innego pieprząfedex tragedia , zresztą opinie też o tym swiadczą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
an-sus 1 #57 Napisano 3 Marca 2013 Czesc. Czy sprawa znalazłą swoj szczesliwy koniec? Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miłek_Gda 0 #58 Napisano 18 Marca 2013 witamdlugoooo mnie nie było nic nie wiem w tym temaciemoże koleżanka nam uchyli rąbka tajemnicy :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polandd 0 #59 Napisano 6 Kwietnia 2013 Odnośnie naprawy Orienta w Japonii wszystko trwa około 2 miesięcy i jest to obrót reparacyjny (dużo formalności aby dwa razy cła nie płacić)To że dużo jest Orientów niedorobionych to niestety coraz słabsza jakość i zdarza się to coraz częściej a to niedobrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach