Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Master Yoda

PUDELKO NA ZEGARKI

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety wg mnie i pewnie większości Twoje wypowiedzi są obraźliwe. Jeśli uważasz handlowców za dziadów,chamów i cwaniaków a tak napisałeś to takie są. A czy ktoś ma 100% marży czy ma 20% to jego sprawa. Ja jak czymś handluję to zdecydowanie wole mieć marże jak najwyższą bo po co się meczyć jak nie trzeba. A że zaajmujesz się czymś innym niż handel to Twój wybór. A odnośnie tego że ktoś zarabia 100% bez ryzyka bo załatwił zakup tam gdzie można towar zwrócić to tylko dobrze o nim świadczy. W handlu trzeba minimalizować ryzyko. Nie kupuje sie towaru po to żeby go trzymać na stanie :)

Dla uscislenia-Prosze pokazac gdzie uzylem slowa chamstwo?

Po drugie handlowcow nie uwazam za -patrz Twoja wypowiedz....

Po trzecie handlowcy prowadza uczciwy obrot towarami a nie jak Ci o ktorych mowie-latajacy jak opetani od promocji do promocji po sklepach handlaze wykupujacy caly towar by go pozniej sprzedac na jakims portalu aukcyjnym.....

Po czwarte -gdy jeden z marketow handlujacych rtvagd[nie dla idiotow ;) ] oglosil promocje na towar ktory mnie interesowal-przybylem tuz przed otwarciem ,jako jeden z pierwszych wszedlem do sklepu i jakiez zdziwienie?Towar juz wyprzedany...???????"Pan kierownik dzialu znalazl towar dopiero po tym jak zaproponowalem telefon do PIP lub urzedu skarbowego celem skorygowania trasakcji kasowych na towar promocyjny-ilosc sztuk.....I jak to nazwiesz? Taniej kupic ,drozej sprzedac? I ze pracownicy ww sklepu sa przedsiebiorczy? W pewnym sensie,tak,wg mnie to hieny

Temat uwazam za zamkniety

Pozdrawiam

P.s. w handlu wazna jest uczciwosc i zaufanie jak cokolwiek kojarzysz, a nie "jednorazowe strzaly" i radosc ze sie "jelenia wyrolowalo"

"Sukces" jak mawiaja Amerykanie-w handlu.... ;) czy jak to nazywasz.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.