Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Crank

Szukam zatrudnienia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

pomyślałem, że może przydałby się taki temat, w którym co bardziej odważni poszukujący pracy mogliby zgłaszać chęć znalezienia zatrudnienia. Forum skupia wiele osób z wielu dziedzin życia i może zdarzyć się tak, że ktoś akurat będzie miał informacje o wakatach i pomoże forumowiczowi w znalezieniu pracy :)

Na pierwszy ogień idę ja - szukam stałego zatrudnienia. Branża zegarkowa byłaby idealna, gdyż łączyłbym pasję z pracą, a to (jak m.in. w przypadku muzyki) najważniejsze. Niemniej jednak nie boję się różnych wyzwań i jestem skłonny spróbować wielu rzeczy, także innych profesji. Zgłaszam zatem gotowość :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

faktycznie, był. W najgorszym wypadku temat zniknie. Mam nadzieję, że może jednak jakiś ruch na osiedlu będzie, a temat zyska życie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez Iko
      https://www.stepstone.de/stellenangebote--Head-of-Global-International-Sales-m-w-d-Schramberg-Uhrenfabrik-Junghans-GmbH-Co-KG--6945573-inline.html?rltr=1_1_25_crl_m_0_0_0_0_1&suid=b5d6e6e1-bc13-4287-8423-78ac3f7e8df2&cs=true
      Powodzenia aplikującym!!!
      👍
      😀
    • Przez Wrzeciono Czasu
      Dzień dobry,

firma - Wrzeciono Czasu - luksusowe zegarki - poszukuje pracownika na stanowisko - sprzedawca dóbr luksusowych - do swojego oddziału w Gdańsku

Zadania:

- obsługa klientów butiku
      - pełne wsparcie klientów, doradztwo i udzielanie wszelkich informacji na temat oferty
      - sprzedaż oferowanych produktów
      - dbanie o odpowiednią prezentacje i wygląd sali sprzedażowej

Wymagania:

- doświadczenie na podobnym stanowisku, preferowane przy sprzedaży marek luksusowych
      - bardzo dobra znajomość języka angielskiego
      - znajomość technik sprzedaży
      - umiejętność obsługi komputera, urządzeń biurowych i systemów kasowych
      - nienaganne umiejętności prezentacyjne i komunikacyjne
      - wyjątkowa dbałość o szczegóły i estetyka
      - doskonała organizacja pracy

Wszystkie osoby chętne z Nami współpracować zapraszamy do kontaktu mailowego [email protected]

Zapraszamy do zapoznania się z Nami na stronie www.wrzecionoczasu.pl

Pozdrawiamy. Zespół Wrzeciono Czasu   
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.