Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

patriot18

Rakieta 24h

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy, proszę Was o radę w sprawie mechanizmu Rakiety 24 godzinnej. Wiem, że jest to współczesny wytwór (prawdopodobnie z lat 90-tych). Niepokoi mnie jednak mechanizm, gdyż z tego co wiem w oryginale powinien być 2623H, a tutaj mamy 2614H. Mimo to mechanizmy na pierwszy rzut oka wyglądają identycznie. Proszę o opinię czy jest to zegarek wart uwagi czy zwykły składak.

de566d878a16733amed.jpg

6a5bf2687e60ee3emed.jpg

0f3e96561bc69cfemed.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję pięknie za odpowiedź. Nie pozostaje mi nic innego jak odpuścić ten egzemplarz i poszukać Rakiety z 2623H.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uzupełniając słowa Przedmówcy - ta Rakieta to jak najbardziej współczesny wytwór. To jest nic innego jak przerobiony "chałupniczo" werk 2614. Rozbierałem kiedyś podobnego cudaka - wyglądało to tak, że ktoś przekonstruował przekładnię wskazań :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.