Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

ch24.pl

chronos24.pl Wywiad: Alexandre Ghotbi (Community & Social Media Manager, Vacheron Constantin)

Rekomendowane odpowiedzi

Rozmawiamy o początkach The Hour Lounge i The Hour Club, przeciętnym dniu pracy osoby odpowiedzialnej za media społecznościowe oraz o tym, czy manufaktura taka jak Vacheron Constantin powinna być obecna na Facebooku.

Wyświetl pełny artykuł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za zamieszczenie wywiadu. Bardzo interesująca postać i niecodzienna, ba niezwykła kariera kreowana przez pasję!

I najbardziej lubi ten sam model VC co ja :)

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

He he, znam tego gościa Radka. Też na forum VC zarejestrowałem się jako jeden z pierwszych (w 2007 roku), ale od dawna już tam nic nie piszę, bo pasja zegarkowa pociągnęła mnie w kierunku Audemars Piguet. Jako ciekawostkę dodam, że w roku 2009 na forum VC promowałem Chronos24 :D i podawałem linki do artykułów o Vacheronie. A teraz Tomek rozmawiał z Aleksem na temat tegoż forum :). Dzięki za wywiad.

PS. Cholera... jak ten czas szybko mija :unsure:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.