wytrych 7 #1 Napisano 3 Kwietnia 2013 Dzien dobry, planuje zakup Citizena Ecozilli, natomiast mam podejrzenia co do ceny na ebay http://www.ebay.pl/itm/CITIZEN-ECO-DRIVE-ECOZILLA-STEEL-300m-PRO-DIVERS-WATCH-BJ8051-05E-/330897532283?pt=Wristwatches&hash=item4d0b07a57b#ht_2433wt_1397 zerknijcie proszę, wydaje się podejrzanie tania, myślicie że może to być podróbka ?? nie wiem czy takie - stosunkowo tanie zegarki są podrabiane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tothemax 0 #2 Napisano 3 Kwietnia 2013 Jeszcze nigdy nie widziałem podrabianej zilli. Sprawdzony sprzedawca, cena dobra ale masz dużą szansę zapłacić cło i vatę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alex 3miasto 0 #3 Napisano 8 Lipca 2013 WitamNie wiem czy zakup jeszcze aktualny ale nowa można dostać za około 1050złW dniu dzisiejszym stałem się szczęśliwym posiadaczem Zilli :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrowkad 0 #4 Napisano 4 Sierpnia 2013 Hejka, Stalowa wersja, czy tytanowa. Szukam tytanowej od jakiegoś czasu. Pozdro, Lukasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach