Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzuchu9207

CASIO DW-290 BACKLIGHT

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,dostałem od kolegi zegarek dw-290 Casio, w instrukcji w jezyku nagielskim zrozumialem,ze ma funkcje backlight ktorą sie uruchamia gornymprawym przyciskiem - i działa - zapala sie takie jakby sloneczko, ale nic sie nie dzieje. Ktos może wie do czego ta funkcja sluzy? Bylbym wdzieczny. MODUL 3231

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tomaliusz

Witam,dostałem od kolegi zegarek dw-290 Casio, w instrukcji w jezyku nagielskim zrozumialem,ze ma funkcje backlight ktorą sie uruchamia gornymprawym przyciskiem - i działa - zapala sie takie jakby sloneczko, ale nic sie nie dzieje. Ktos może wie do czego ta funkcja sluzy? Bylbym wdzieczny. MODUL 3231

To podświetlenie "flasher"

Gdy masz tą funkcję włączoną (jest słoneczko) podczas wybijania pełnej godziny, końcu odliczania timera lub dźwięku alarmu - to podświetla w rytm pikania tarczę zegarka.

Fajnie to wygląda ale włączone na stałe, ostro żre baterie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...po pierwsze nie górnym prawym przyciskiem ( patrząc na zegarek ), lecz dolnym prawym przyciskiem uruchamia się w tym modelu podświetlenie typu ''BACKLIGHT''. Moduł 3231, to najnowszy moduł nie tylko w tym modelu, ale także w modelu Casio DW-5600E i Casio DW-6900. Ma przedłużony kalendarz do roku 2099. Można więc śmiało postawić tezę, że kupując zegarek z tym modułem, ktoś odziedziczy go po Twojej śmierci. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.