Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

lukidb

Edox - prośba o indentyfikację zegarka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Panowie i Panie.

Wpadł mi w ręce, dostałem, odziedziczyłem zegarek Edoxa. Nie znam się kompletnie na zegarkach stąd moja gorąca prośba. Czy ktoś z Was mógłby zerknąć na zdjęcia i zidentyfikować zegarek? Co to za model, czy to orginał, ile jest warty?

Zegarek jest podniszczony i chciałbym go trochę odpicować, ale nie wiem czy warto jeżeli okaże się, że to podróbka.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko, ze ta cena nowego ma sie nijak do aktualnej wartosci zegarka :)

On juz wtedy po wystawieniu paragonu stracil na wartosci ze 30 %. Od tego czasu minely przynajmniej 2 lata, zegarek jak widac na zdjeciach troche przezyl, a kwarc to nie wino :)

Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten edox powinien mieć około 10 lat a jego cena teraz nie powinna znacznie przekroczyć ceny podobnego używanego atlantica.

OMEGA SEAMASTER 300M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie pamiętam dokładnie kiedy był kupowany, ale na pewno więcej niż 10 lat temu. Może koło 15-17, tata pamiętam kupił go w niemczech i zawsze powtarzał, że nosząc go na ręce powinien zatrudnić ochroniarza, a że na zegarki sobie nie żałował, to wierzyłem w to bez zastrzeżeń ;) Nie mam niestety paragonu, który pewnie został zniszczony aby nigdy nikt w rodzinie nie dowiedział się ile tak na prawdę za niego zapłacił ;), mam tylko jakiś świstek z przeglądu, konserwacji i wymiany baterii z 2007 roku na kwotę 500pln.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeszczotkować bransoletę, wymienić baterię i nosić dalej

OMEGA SEAMASTER 300M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.