Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

mirek 1969

luminox deep dive

Rekomendowane odpowiedzi

witam. co powiecie na temat takiej promocji.. warto? chodzi mi po głowie coś w tym rodzaju. z 7315 tak lecą te modele na 5000zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam. co powiecie na temat takiej promocji.. warto? chodzi mi po głowie coś w tym rodzaju. z 7315 tak lecą te modele na 5000zł

czy ktoś doradzi czy aby 5000zł jest to rozsądna cena jak na taki zegarek i czy mechanizm w nim jest dobry.niby eta 2826-2  .i jeszcze wyskoczył mi taki model też w tej samej cenie i nowy : PORSCHE DESIGN 6501.10 AUTOMATIC TITANIUM.  który byłby ciekawszy lepszy .proszę o opinie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Staraj sie kupowac zegarki w ktorych bransoletke mozna zastapic paskiem. W Porsche Design nie masz takiej mozliwosci.Mysle,ze powyzsza cena za zegarek z mechanizmem eta 282X jest zbyt wygorowana-ale to jest tylko moje zdanie.Pozdrawiam.

leszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też o tym myślałem.ale co poradzić.jak nie idzie to trudno.w luminoxie też chyba ciężko coś by było dopasować.trochę się boję tego rozmiaru.ale jeden plus że mogę do 10 dni go odesłać.sam nie wiem.jeden typowy sport drugi taki elegantszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.