wacula1 0 #1 Napisano 8 Października 2013 jakieś miesiąctemu kupiłem zegarek Casio G-Shock DW6900MR. I mam teraz pytanie czym go wyczyścić ??Próbowałem mydło w płynie, pasta do zębów, proszek do prania, płyn do płukania, cif i nic z tego nie pomogło... PS. Zrgarek jest w kolorze białym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #2 Napisano 8 Października 2013 Podstawowe pytanie: z czego chcesz go czyścić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AddMaster 34 #3 Napisano 8 Października 2013 Jeżeli zmienił kolor od słońca to już po ptakach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28659 #4 Napisano 8 Października 2013 Jeśli po miesiącu, to ja bym reklamował. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tomaliusz #5 Napisano 8 Października 2013 Spróbuj wacikiem zamoczonym w soku z cytryny i mocno "trza" trzeć .Tylko jeśli cif nie pomógł to raczej cytryna też nie da rady 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #6 Napisano 8 Października 2013 No niestety. Biały zegarek jest biały tylko przez jakiś czas. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach