Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

pama77

Adriatica A1003.5222Q problem z datą

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Niedawno kupiłem zegarek Adriatica A1003.5222Q i zauważyłem, że data zmienia się ok. godziny 3:00 lub 15:00.

W instrukcji załączonej do zegarka nic na ten temat nie znalazłem. Czy to normalne w tych zegarkach czy to jakaś wada.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ten zegarek chodzi 2 razy szybciej? :blink:

,,Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec? (George Carlin)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest to normalne, jezeli masz ten zegarek na gwarancji to oddaj go do naprawy. Zegarek powinien zmieniac date okolo godziny 00 co 24 godziny. Twoj zmienia okolo godzny 3:00 i to powinienes reklamowac (15:00 wynika z tego ze polnoc masz ustawina w poludnie i powienes zegarek przesunac o 12 godzin do przodu np.).

Mozesz tez poprostu chodzic spac przed godzina 24 i wstawac po 3 i wszystko bedzie w porzadku bez naprawiania zegarka ;)

Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

bogdancz zegarek wskazuje czas prawidłowo :)

70' dziękuję za odpiwedź, zegarek mam na gwarancji więc oddam go do serwisu.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.