Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Damian Pietrzyk

Omega Speedmaster 18K SaphireGlass

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdz numer seryjny mechanizmu. Przez przeszklony dekiel powinien być widoczny.

Pozdrawiam,

Wasyl
Mam różne zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdz numer seryjny mechanizmu. Przez przeszklony dekiel powinien być widoczny.

Pozdrawiam,

Gdyby to było takie proste to pewnie był przeczytał :) ale ja nie mam numeru seryjnego na tym werku, powiem więcej, nie widziałem jeszcze żółtego 1140 żeby miał nr seryjny...stąd moje pytanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...no tak, są to te same zegarki, tylko właśnie każdy piszę rocznik w przybliżeniu, ciekawe dlaczego Omega nie nabiła w tych modelach nr seryjnego...dzięki za info

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...właśnie nie ma ten model numeru na kopercie, mój jest nieruszany, niepolerowany, a z resztą każda Omega ma numer na mechanizmie, a ten model 1140 nie ma...i nie chodzi mi tu o mój zegarek tylko o każdy kaliber 1140...to jest dziwne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, nie dawało mi to spokoju, nie chciałem tego robić ale zdecydowałem że go otworzę i okazało się ze wszystko jest pięknie nabite na deklu wokół szkła od wewnątrz, nr ref, nr serii, punce złota, próba złota, logo Omega...więc wszystko jasne :rolleyes: (od razu zrobiłem fotki)

...dziękuję wszystkim za pomoc. Damian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli możesz, to wrzuć te fotki- zawsze czegoś się człowiek nauczy i naogląda :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.