Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

export

Zegarek do 100zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chcę sprezentować sobie na świeta jakiś zegarek do 100 zł. Myślalem o Gino Rossi'm  http://zegarki.worldtrade24.pl/zegarek-gino-rossi-monopoli1a1-czarny-p-938.html bądź http://allegro.pl/gino-rossi-ferrari-style-zegarek-meski-ips-i3717007503.html co o nich myślicie? A jeśli złe to jakie w podobnym stylu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Casio nie widzę żadnych ciekawych podobnych do tych co podałem i wtej cenie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

male tarczki w podanych zegarkach to atrapy, nie wiem czy ten styl Ci sie podoba :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek ma służyc do sprawdzania godziny, nie zależy mi na nich ;). Zalezy mi na podobnym stylu zegarka oraz paska ( czarny z dodatkami czerwonego)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzmy sobie szczerze, za 100 zł nic nowego i konkretnego nie kupisz. Musisz wybierać pomiędzy Q&Q, Gino Rossi i innych tego typu, ale nikt nie powie Ci, że "warto, będziesz zadowolony".

life's a piece of shit [...] just remember that the last laugh is on you. and always look on the bright side of life

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma większej lipy, niż atrapy na zegarku... kolega Cie zapyta: "o, a co robią te tarczki?" i co odpowiesz? :) Nie kupuj tego syfu... albo dozbieraj i kup chrono od Lorusa, albo kup zwykłe proste Casio...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tomaliusz

Do 100 zł i dobry zegarek? ...

Kolega nie użył słowa dobry zegarek  ;) . A nawet jeśli ... to czemu nie? -_-  Pamiętam swój początek "zegarkowy" i cena 100 zł. wydawała się przyzwoita na łocza  :)

Ja w tym budżecie szukałbym w ofercie casio  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.