Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Stary

Stary Wita Wszystkich !!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem już na ty forum od jakiegoś czasu spotkałem się tu tylko z życzliwością, ciepłym słowem i cennymi poradami, Jestem Wam za to wdzięczny i dzięki temu wracam tu niemal codziennie, dzięki Wam sam już pomogłem kilku osobom z czego jestem bardzo zadowolony, bo uczę się z każdym dniem coraz więcej. Kocham zegarki od zawsze w wieku 7 lat nosiłem dziadkowe paski bez zegarków( dziś używane głównie do pasówek i zegarków bez teleskopów na prętach).Dziś mam 32 lata a od roku obudziła się moja uśpiona pasja i i po tym jak trafiłem tu jakieś dwa może trzy miesiące temu ze swoim pierwszym szwajcarskim zegarkiem mam już ich sześć przybywa ich w zaskakującym tempie muszę trochę zwolnić bo mnie kobieta z domu wyrzuci :mellow:, ale wiem,że nie tylko ja borykam się z tym problem.Poznałem już kilku z Was i wielkie dzięki za rady chłopaki!!!!

Nawiasem mówiąc najczęściej przebywam w dziale Vintage, lata 30-te,40-te do późnych lat 70-tych, tylko zegarki mechaniczne Pozdrawiam!!!!!!!!!!

Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to koniecznie pochwal sie zegarkami w Galerii:)

Witamy!

Pozdrawiam, Dawid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to koniecznie pochwal sie zegarkami w Galerii:)

Witamy!

Zegarki w galerii są już od jakiegoś czasu, nie są to może okazy w stylu "bentleya" ale mechaniczne serca posiadają, pięć Atlantików z różnych okresów i jeden Tissot z lat 40-tych, kolekcja się rozrasta :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość yasiooo

Witaj. Spróbuj z radzieckimi. Są na szczęście tańsze od szwajcarów, a radocha ze zbierania nie mniejsza. Kobieta dałaby Ci spokój, a Ty byś miał porządne zegarki w ilości większej, niż dotychczas ;)  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś nie przekonuje mnie wzornictwo, radzieckich czasówek, nie wpadają tak w oko przynajmniej moje ,choć nie uważam, że wykonaniem bardziej odbiegają od szwajcarów, Wiem że werki maja porządne, ale już zatonąłem w szwajcarskich!!!! Po za tym nie zakupuję modeli droższych niż te na które mogę sobie pozwolić. Na tą chwile jeszcze sie nie rozpędziłem na tyle aby każdy grosz topić w ta pasję .... Staram się hamować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh- niebanalne powitanie. To się ceni ;)

Miło Cię poznać. Pozdrawiam.

Pozdrawiam Bartek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Stary ;)

_________
Klaudiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh- niebanalne powitanie. To się ceni :P

Miło Cię poznać. Pozdrawiam.

szczery jestem...... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Stary ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.