Yaro 1 #1 Napisano 10 Marca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flieger 1 #2 Napisano 11 Marca 2010 Bardzo ładny zegarek. A wskazówka godzinowa wręcz urzeka Zdjęcia też fajne. 0 The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. Pink Floyd, Time Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #3 Napisano 11 Marca 2010 Zegarek jest świetnie wykonany. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2980 #4 Napisano 11 Marca 2010 Warto było, co nie ? Jak pisałem... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekR 2 #5 Napisano 11 Marca 2010 Świetny watch, witaj w klubie zadowolonych posiadaczy RT . Mam Revue Thommen Pilot Professional Automatic 17060.2537-CA. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #6 Napisano 21 Marca 2010 MZ RT jest niedocenianą marką w PL, ciekawa sprawa. Czy się mylę? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #7 Napisano 21 Marca 2010 zajebioza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pontius 0 #8 Napisano 22 Marca 2010 Też się nad nim zastanawiałem, ale odpuściłem ze wzgledu na rozmiar- 44mm to jak dla mnie za dużo. Teraz widzę, że nie taki diabeł straszny... bo na Twoim nadgarstku leży świetnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach