Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

piotrkrakow

Sonisphere juz po

Rekomendowane odpowiedzi

Wydaje mi się , że był temat ale nie mogę znależć. Jeśli jest to proszę moda o przeniesienie. Miałem nie jechać ale jednak...

Dzięki Orionowi z Behemothu (kuzyn żony) dostałem wejściówki na trybunę godzinę przed koncertem. Wcześniej nie kupowałem bo miałem urlop zaplanowany. I cudownie, ze musiałem urlop przesunąć bo koncert był "zajebiaszczy". Oczywiście uciekłem z trybuny do pogo ;) i trzasnąłem kilka fotek komórką

20100616269.jpg

20100616265.jpg

20100616260.jpg

20100616271.jpg

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

;) imho , było git , chłopaki dali czadu , Slayer wymiata !

ps . długi maraton - dał mi w dupe , ledwo wróciłem na kwaterę . :)

Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204   ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof 

i inne ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Metallica mi uciekła,Iron Maiden też,i Deep Purple pod nosem(może w tym roku się uda)...angry.gif Może kiedyś uda się wybrać na jakiś koncert. Całe życie człowiek nie może pracować

"Billy: -I'm scared Poncho.

Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man.

Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rzucili mnie na kolana.. szkoda, ze tylko matallica grala po zmroku bo sloneczny dzien okradl troche pozostale zaspoly z klimatu. uderzylo mnie, ze dopiero James i s-ka zgromadzila potworna ilosc ludzi. slayer, ktory gral bezposrednio przed nimi mial polowe tej widowni.. a wczesniej bylo jeszcze slabiej.. takie tuzy... widac, ze Metallica jest klasą sama dla siebie. wspaniale przezycie, ciesze sie , ze tam bylem..

Weź pod uwagę, że to był dzień roboczy i wielu ludzi mogło zdążyć tylko na Metallicę. Ale fakt , ze to największa gwiazda. Nie chciało im się ze sceny schodzić :)

Slayer wymiata jak za dawnych lat. Nie grając nic wolniej. Metallica jednak wolniej :)

Pozdrawiam
Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu nie udało się zobaczyć Metalliki na żywo... :)

Oczywiście uciekłem z trybuny do pogo :)

Piotrze,tak z ciekawości...A jaki zegarek zabrałeś do pogowania? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety od dawna wiedziałem że nie dam rady uczestniczyć w tym święcie. Z opini znajomych słyszałem że pozostałe zespoły były tylko tłem dla Metalliki. Sciśle określona ramówka i do widzenia. Trochę szkoda bo założenie było takie że to festiwal czterech równowartościowych zespołów a wyglądało podobno na to że to tylko supporty. Oglądając filmiki odetchnąłem z ulgą że jednak ludzie wiedzą jeszcze jak się bawić. Po niesmaku odnośnie publiki na AC DC uspokoiłem się trochę :)

Dajcie więcej fotek jak macie i rozpiszcie się trochę bardziej jeśli można prosić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-4044-0-21849800-1331576827.jpg

Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204   ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof 

i inne ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w poniedziałek wrzucę jakieś fotki ale niestety robione komórką. Może filmik :huh:. Mam dwa: for whom the bell tolls i one :huh:

A byłem z Airmanem base 22 ;) Przetrwał :)

Pozdrawiam
Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.