Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość McIntosh

Wimbledon 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Gość McIntosh

My tu gadu gadu o Mundialu, a Wimbledon przemyka nam prawie nie zauważony, a tu już faza półfinałowa !. Ciekaw jestem Waszych typów.

Berdych vs. Djokovic

Murray vs. Nadal

Obstawiam finał: Djokovic vs. Nadal

Choć trzeba przyznać, że Berdych nieźle zamieszał eliminując z turnieju Federera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym bardzo aby wygrał Berdych, fajnie by było aby ktoś mocniej namieszał w czołówce męskiego Tenisa. Chociaż jak do tej pory to podziwiam Nadala ( którego nigdy nie lubiłem) widać, że w tym turnieju nie jest w najwyższej formie i podobno ma kontuzję ale im bardziej go przyciskają przeciwnicy tym lepiej i z większą pasją gra, nikt na świecie się tak nie broni.

U kobiet kibicowałem cały turniej Pironkowej i cieszę się, że doszła tak wysoko. W tym roku była ona dla mnie odkryciem na Warsaw Open - gra cudowny tenis a poza tym sama też jest bardzo ładna.

W finale jednak stawiam na Serenę.

mark191

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Chciałbym bardzo aby wygrał Berdych, fajnie by było aby ktoś mocniej namieszał w czołówce męskiego Tenisa. Chociaż jak do tej pory to podziwiam Nadala ( którego nigdy nie lubiłem) widać, że w tym turnieju nie jest w najwyższej formie i podobno ma kontuzję ale im bardziej go przyciskają przeciwnicy tym lepiej i z większą pasją gra, nikt na świecie się tak nie broni.

Jest na to duża szansa. Pierwszego seta Berdych wygrał 6 - 3. To, co teraz oglądam na korcie, to jakieś męczarnie Djokovica. Mimo to, zawsze życzę mu zwycięstwa z dwóch powodów - podoba mi się jego styl gry (pod warunkiem, że jest w formie). No i drugi powód - mój wujek jest Serbem więc górę biorą też względy rodzinne ;). Niestety, obawiam się, że półfinał znowu będzie dla Djokovica progiem nie do przejścia, a tak dzieje się już od dawna ;). Co do kobiet, to od lat jestem kibicem Sereny i zawszę liczę na dobry wynik w jej wykonaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Niestety, po pasjonującej walce drugi set dla Berdycha. Chyba Djoko nie da rady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

I pozamiatane. Finał dla Berdycha. Djoko dzisiaj ewidentnie nie miał dnia. Poza tym, momentami grał bez pomysłu. Na przykład kontrował w to miejsce kortu, w którym stał Berdych, tak jakby nie mógł zagrać piłki po przekątnej. W tej sytuacji liczę na finał z Nadalem. Jakoś gra Murraya mnie nie przekonuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

No nic, nie będę dyskutował sam ze sobą. Dla zainteresowanych tematem szybkie przypomnienie - dziś o 15:00 finał. Obstawiam zwycięstwo Nadala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Forumowi fani tenisa ziemnego chyba pojechali na urlopy. W każdym bądź razie - finał dla Nadala. Brawo !.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo sie ciesze ze zwyciestwa Nadala. Może ktoś wie ile weźmie kasy Nadal a ile Berdych? Od początku turnieju kibicowałem Nadalowi i Djokovicowi ale niestety ten drugi odpadł ;/ ale i tak turniej był wspaniały. Myślę że największą niespodzianką Wimbledonu było wyeliminowanie Federera, ale trzeba go też zrozumieć on ma już swoje lata i udowodnił każdemu że jest wielkim mistrzem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prize Money

Rodżer już się chyba skończył,skoro nawet u siebie nie potrafi wygrać.Obstawiam że maksymalnie zdobędzie jeszcze jeden lub dwa tytuły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.