Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

yankees

Który z tych zegarków? [300zł/pasek]

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem nowy więc witam Was drodzy forumowicze. :blink:

Istnieje podobny temat, lecz mam bardziej sprecyzowane pytanie i nie chciałem zaśmiecać autorowi wątku. Szukam zegarka do 300zł na pasku. Będzie to mój pierwszy zegarek więc chciałbym coś uniwersalnego. W zasadzie mam mocno sprecyzowany typ jeśli chodzi o wygląd. Czytając Wasze opinie wybrałem wstępnie takie oto zegarki (kolejność nie jest przypadkowa):

A12406.5224Q_4m.jpg

Adriatica A12406.5224Q

10210_1.jpg

Orient Mens Strap BUN8F003B

0ea919c798e95777fbfb19466de8e8a4.jpg

Adriatica A1065.5224Q

3872_1.jpg

Timex Perpetual Calendar T2M453

9931_1.jpg

Lorus RXH85GX9

Jak widać zegarki wizualnie prezentują się podobnie i w ten deseń celuję. I pytanie moje brzmi: Który z tych zegarków polecilibyście? Podobają mi się zegarki raczej masywne jednak nie chcę przesadzić (obwód nadgarstka 16cm). Jakie jeszcze ewentualnie zegarki możecie zaproponować, które byłyby podobne do tych wyżej? Dodam jeszcze tylko, że byłoby dobrze gdyby koperta nie była polerowana na błysk. Nie przepadam za świecidełkami ;) Pozdrawiam.

Edit: Przy okazji chciałbym zapytać ile jest tej "Szwajcarii" w Adriaticach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawie się przedstawiają także JVD, np.: taki albo taki, chociaż ten drugi dość duży :lol: Sam jestem ciekaw jak jakościowo się przedstawiają te zegarki - mogę domniemać z tego co wyczytałem, że dość podobnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat do zamknięcia. Chciałem poczekać na opinie, ale nie wytrzymałem i zakupiłem Adriatikę. Prezentuje się świetnie i mam nadzieję, że długo mi posłuży :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wybrałbym Lorusa,bardzo mi się podoba,ładny i klasyczny zegarek. Adriatica też godna uwagi,niech służy Ci jak najlepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.