caruzzo 0 #1 Napisano 10 Marca 2012 Witam. Czy któryś z szanownych kolegów posiada w Częstochowie Big Mako? Jeśli tak to proszę o kontakt. Niestety u nas w mieście nie ma go w żadnym sklepie a Rybicki który handluje Orientem to go na oczy nie widział. Chciałem go obejrzeć na żywo. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 771 #2 Napisano 1 Kwietnia 2014 Odkopuję. Wie ktoś czy w Częstochowie lub okolicach można zobaczyć orienty? Chciałbym na żywo zobaczyć raya i big mako 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pytam 9 #3 Napisano 1 Kwietnia 2014 Przymierzałem ostatnio w Galerii Jurajskiej Orienta w sklepie zlokalizowanym przy "centrum jedzeniowym" na rogu. Handlują tam jakimiś świecidełkami, pierdółkami, do tego są ze 2 gabloty z zegarkami (większośc jakieś nonamy). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 771 #4 Napisano 1 Kwietnia 2014 Yhym to juz wiem gdzie, thx za info. Mieli tam modele ktorych szukam? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pytam 9 #5 Napisano 4 Kwietnia 2014 Oj nie odpowiem :-)Ja przymierzałem 1 egz. 'pepsi'. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 771 #6 Napisano 4 Kwietnia 2014 zobaczymy, może wybiorę się tam w wolnej chwili 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach