Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Herodot.32

Witam wszystkich

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

w ostatnią sobotę zakupiłem swój pierwszy szwajcarski zegarek. Na początek jest to Certina DS-1 (klasyczna, z czarna tarczą i na czarnym pasku). Forum śledziłem od dłuższego czasu jako bierny uczestnik, teraz postanowiłem założyć konto.

Mam nadzieję, że zakup rozwinie nową żyłkę moich zainteresowań. Co więcej są to naprawdę dobrze wydane pieniądze. Wahałem się, czy chcę tyle wydać na zegarek, ale teraz wiem, że było warto. To jedyna męska biżuteria.

Nie wiedziałem też, czy zaakcpetuję automat, który ma swoje humory, raz się trochę późni, a raz spieszy. Okazało się, że jest nawet całkiem sympatyczne, a co więcej zegarek z takimi kaprysami ma swoją osobowość, której zegarek kwarcowy jest pozbawiony :)

Tak więc witam wszystkich...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam i od razu gratuluję zakupu. Jest to bardzo fajny zegarek - sam planuję jego zakup, tyle że na bransolecie - za całkiem niezłą cenę. Na razie jestem w fazie gromadzenia zasobów finansowych i oswajania rodziny z pomysłem na prezent urodzinowy :D Może wspólnymi siłami uda się do czerwca. W końcu to ćwierćwiecze :)

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Życzę Ci tego,żeby się udało. Wybrałem ten zegarek na zdjęciach, w salonie zaskoczenie było tylko na plus :)

To fajny kompromis między oficjalnym i codziennym zegarkiem. Przeczytałem większość dostępnych postów i dyskusji na temat zegarków codziennych, uniwersalnych i moim zdaniem ten wygrywa we większości porównań.

Tak więc powodzenia... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięęęki :)

DS-1 jest zegarkiem uniwersalnym - elegancki z nutką sportu. I za to bardzo ją lubię.

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.