Chudy18 0 #1 Napisano 1 Maja 2012 Witam dostałem zegarek w spadku jak w temacie wyżej i kieruję pytanie do znawców . Ponieważ chce się zorięntować ile ten zegarek jest wart .Fotki przedstawiam poniżej . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 8393 #2 Napisano 1 Maja 2012 Niestety na tym forum nie uzyskasz takiej informacji --->> patrz regulamin. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chudy18 0 #3 Napisano 1 Maja 2012 A jakieś info o tym zegarku nic nie moge znaleźć . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
armian 10 #4 Napisano 3 Maja 2012 Witaj,W twoim zegarku znajduje się jedna z odmian mechanizmu FHF 19.75"' - 17 kamieniowego o stosunkowo bogatym wykończeniu. Mógł powstać w latach 20' XX wieku. Koperta jak mniemam z 14 karatowego złota? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chudy18 0 #5 Napisano 3 Maja 2012 A wie ktoś gdzie mogę zapytać aby znawca mi go wycenił ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach