Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

pbugaj1

Pasek do zegarka Diesel DZ1094

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukuję osoby która podejmie się zrobienie paska do zegarka diesel DZ1094, oczywiście odpłatnie :) proszę o wiadomość na PW, pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na allegro są tego typu oferty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od dłuższego czasu śledzę aukcje allegro i niestety nie udało mi się do tej pory znaleźć oferty dotyczącej tego modelu. Wiem że są osoby na forum które zajmują się wykonywaniem pasków skórzanych, będę wdzięczny za info.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od dłuższego czasu śledzę aukcje allegro i niestety nie udało mi się do tej pory znaleźć oferty dotyczącej tego modelu. Wiem że są osoby na forum które zajmują się wykonywaniem pasków skórzanych, będę wdzięczny za info.

Ale mi nie chodziło o to żebyś kupił oryginalny pasek na allegro. Kilka razy widziałem aukcje, której przedmiotem było wykonanie na zamówienie paska to wybranego modelu diesela albo fossila, czyli dokładnie tego czego oczekujesz od forumowiczów.

Błagam. Coś słabo szukałeś.

http://allegro.pl/rekonstrukcja-wysluzonego-paska-fossil-diesel-itp-i2288695580.html

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie coś słabo szukałem...dzięki ogromne :) Ale przynajmniej potwierdziłem swoją opinie że najlepiej szukać pomocy na forum :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.