Gaco 0 #1 Napisano 11 Sierpnia 2012 Taki tam sobie zegareczek. Na żywo nie wygląda na takiego brudasa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8385 #2 Napisano 18 Sierpnia 2012 Na pasku wygląda spoko, wersje sklepowe na bransolecie wypadają o wiele gorzej. 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gaco 0 #3 Napisano 19 Sierpnia 2012 Co dokładnie masz na myśli? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8385 #4 Napisano 19 Sierpnia 2012 No to co napisałem wyżej Jak kupisz i zostawisz na oryginalnej bransolecie to wygląda wg mnie obrzydliwie, twój prawdopodobnie miał wymienioną po zakupie bransoletę na pasek i wygląda okej 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gaco 0 #5 Napisano 20 Sierpnia 2012 Fakt, po zakupie zegarek miał bransoletę. Po jakimś czasie chciałem jednak spróbować czegoś innego i postanowiłem zafundować mu pasek. Jest zdecydowanie lżejszy i wygodniejszy (przynajmniej dla mnie). Ciesze się, że Ci się podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #6 Napisano 20 Sierpnia 2012 Fajny zegarek i ma szafirowe szkiełko. Mam podobne Casio, mój pierwszy zegarek pokomunistyczny towarzyszy mi do dzisiaj. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fusserg 0 #7 Napisano 19 Grudnia 2012 Mam ten model tylko na bransolecie. Pasek świetnie wygląda ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach