Maro66 60 #1 Napisano 28 Października 2008 Na szybko, straszna "kicha". Chciałem się szybko pochwalić. Jak na spokojnie zrobię lepsze, to będę sukcesywnie wymieniał. Recenzja też będzie. Niestety nie doczyściłem zegarka z paprochów, zapomniałem włączyć w aparacie redukcję szumów przy długich czasach naświetlania... 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2 Napisano 28 Października 2008 I zapomniałeś jeszcze, że forum przyjmuje zdjęcia w większej rozdzielczości :rolleyes: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #3 Napisano 28 Października 2008 Specjalnie takie dałem, ze względu na szum przy długich czasach 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #4 Napisano 28 Października 2008 Fajowy sikorek ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #5 Napisano 28 Października 2008 No fajny, lubię ruskie Aviatory, są naprawdę bardzo udane, chociaż wszystkie, które miałem sprzedałem 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubama 1 #6 Napisano 28 Października 2008 Rewelacyjny!Jaki to model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #7 Napisano 28 Października 2008 Z tego co wiem, to nowość. Można znaleźć na google wpisując Aviator automatik 43 mm i trzeba kliknąć w lewym, górnym rogu na "Grafika". Z jeden, dwa powinny się pojawić. U nas w sklepach internetowych jeszcze nie spotkałem, w "fizycznym" widziałem takiego. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #8 Napisano 29 Października 2008 Podoba mi sie.Gratuluję zakupu.wolę jednak cyrylicę . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #9 Napisano 29 Października 2008 Dzięki. Nie spotkałem takiego z cyrylicą, ale może w przyszłości zaopatrzę się w jakieś "chrono" ze stajni Poljota, a tutaj o cyrylicę łatwo. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #10 Napisano 29 Października 2008 Po naświetleniu jak długo "trzyma" ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #11 Napisano 29 Października 2008 Wiesz co... nie sprawdzałem, ale moje wstępne odczucia, to jakość świecenia między Seiko Monsterem a SKX007, z tym, że bliżej SKX007. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #12 Napisano 29 Października 2008 Chyba najładniejszy lotnik od ruskich jaki widziałem. Na prawdę klasa. I cena tez całkiem przyjemna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #13 Napisano 29 Października 2008 Dlatego kupiłem 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #14 Napisano 29 Października 2008 Dlatego kupiłem Jaki rozmiar ma koperta i ile zegarek ma w uszach. Bardzo podobają mi się indeksy godzinowe, wyglądaja na nałożone idealnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #15 Napisano 29 Października 2008 Bo są nałożone idealnie, żadnego najmniejszego nawet mankamentu. Wg specyfikacji indeksy i wskazówki godzinowa i minutowa są pokryte SL (sekundnik nie świeci), nie mierzyłem, ale koperta ma mieć 43 mm, rozstaw uszu to 20 mm. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #16 Napisano 29 Października 2008 Świetny zegarek! Gratuluję zakupu! 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #17 Napisano 29 Października 2008 Dzięki. Nie spotkałem takiego z cyrylicą No ja takiego też.Chodziło mi konkretnie o inne np.mój Aviator na mołnii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #18 Napisano 29 Października 2008 Też myślałem nad takim, do tego cena bardziej przystępna, ale nie chciałem małej sekundy, w sumie nie musiałoby jej być wcale, chciałem tylko lotnika właśnie z taką jak teraz mam tarczą. Jeszcze lepiej jakby nie było datownika, ale jest OK. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #19 Napisano 30 Października 2008 Prosty i piękny, bo prosty. Zdjęcia dobrze oddają ducha tych zegarków. Gratuluję udanego zakupu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość listek #20 Napisano 2 Grudnia 2008 Możesz powiedzieć gdzie go nabyłeś i ile zapłaciłes ? I to jest automatic w 100% a nie manual? I jakie szkło ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #21 Napisano 2 Grudnia 2008 Wysłałem PW. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m.kuch 50 #22 Napisano 3 Grudnia 2008 Fajniutki, gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #23 Napisano 3 Grudnia 2008 byłem wczoraj w Rzeszowie w Plazie i organoleptycznie doświadczyłem kontaktu z Awiatorami i muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczony - fajniuśkie - ba jeden miał nawet bransoletę skręcaną na śruby 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #24 Napisano 3 Grudnia 2008 To i mogłeś dokładniej oglądnąć takiego jak mój. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #25 Napisano 4 Grudnia 2008 To i mogłeś dokładniej oglądnąć takiego jak mój. oglądałem - fajniusi 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach