mickey 2 #1 Napisano 8 Stycznia 2009 Taki mały skubaniec (45mm bez koronki), miałem go sprzedać, ale jak go chwilę ponosiłem to mnie przekonał, żebym jednak tego nie robił Teraz szukam jakiegoś fajnego paska edit: paseczek już zamówiony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #2 Napisano 8 Stycznia 2009 A jaką szerokość paska nosi? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swir 0 #3 Napisano 8 Stycznia 2009 Miodzio! I zdjecia sliczne! Ogolnie mi sie bardzo podoba!Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickey 2 #4 Napisano 8 Stycznia 2009 22mm, przy czym (o ile to fabryczny pasek) jest przycięty z 24mm dzięki za komentarze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5 Napisano 8 Stycznia 2009 To z pasków polecam Riosa1931. Takiego, jakiego dopiero co sprzedałem na forum. 22mm szerokości, gruby na 5mm - do Aviatora jak znalazł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #6 Napisano 8 Stycznia 2009 Nie sprzedawaj! Super jest! 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #7 Napisano 8 Stycznia 2009 Fajny skubaniec. Gratulki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickey 2 #8 Napisano 29 Stycznia 2009 Nowy pach, nowy dekiel, nowe rysy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #9 Napisano 31 Stycznia 2009 Z paskiem całkiem spoko, tylko ten mechanizm za piękny nie jest Mam taki sam i po odkręceniu dekla się przestraszyłem Aha i czy dobrze widzę, masz inne numery na różnych deklach? 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #10 Napisano 31 Stycznia 2009 Pasek to jak widze Timefactors. Bardzo mi się podobają te paski. Zegarek super, ale dekiel założyłbym mu z powrotem full metal. W tym werku nie specjalnie jest co podziwiac. 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickey 2 #11 Napisano 1 Lutego 2009 Aha i czy dobrze widzę, masz inne numery na różnych deklach? Dokładnie. W ten sposób mam, aż 2 unikatowe "egzemplarze kolekcjonerskie" . Pasek to jak widze Timefactors. Bardzo mi się podobają te paski. Zegarek super, ale dekiel założyłbym mu z powrotem full metal. W tym werku nie specjalnie jest co podziwiac. Paseczek fajniutki. A co do dekla to mimo, że mechanizm nie jest najpiękniejszy to można popodziwiać serducho, więc nie narzekam... Ps. Zegarek niestety trafia do sprzedaży, bo szykuje się nowy zakup. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #12 Napisano 1 Lutego 2009 Z pełnym deklem wygląda bardziej rasowo, pomijam względy estetyczne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #13 Napisano 1 Lutego 2009 Gratuluję i zegarka, i paska. Rzeczywiście całość pasuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malarz84 0 #14 Napisano 4 Lutego 2011 Świetny zegarek! Ostatnie foto z pierwszego postu jest The Best! EDIT/Szkoda, że za duży na mój nadgarstek 0 Ulubione marki: 1.IWC 2.Breitling 3. Omega Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach