Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Alszaw

Prezent dla chrześniaka na 18 urodziny. Budżet: 2000 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, w lutym mój chrześniak ma 18 urodziny. Z jego chrzestną doszliśmy do wniosku, że będzie to zegarek. Chodzi oczywiście o automat. Zegarek to raczej diver lub pilot. Od razu poinformuję, że M-Force odpada, ponieważ te zegarki po prostu nigdy mu się nie podobały. Co do średnicy to myślę, że maks 45-46mm. Z góry dzięki za pomoc.

Seiko Orange Monster                                                                                                                                    G-Shock Riseman
Citizen NY0040-09EE                                                                                                                         Certina DS1 Chronograph

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie rozważaliscie żeby każdy z Was dał mu zegarek w innym stylu (2000/2)? Miałby chłopak i sportowy i elegancki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, bo ma już od nas garniturowca.

Seiko Orange Monster                                                                                                                                    G-Shock Riseman
Citizen NY0040-09EE                                                                                                                         Certina DS1 Chronograph

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak wygląda sprawa z hardlexem? i czy mechanizm jest lepszy od ETY?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hardlex to coś pomiędzy mineralnym i szafirem. Całkiem wytrzymałe, z tego co czytałem i tu na forum i na innych stronach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że całkiem wytrzymałe. Sam miałem Monstera, ale jednak kilka rysek było. Pokazałem chrzesniakowi M-Forca bestię i mu się podoba dlatego prawdopodobnie będzie to bestia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.