DUBHEAD 36 #1 Napisano 15 Lutego 2014 Parę fotek ciekawego zegarka: 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #2 Napisano 15 Lutego 2014 Zegarek piękny ale ten pasek mu średnio pasuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5334 #3 Napisano 15 Lutego 2014 Cholernie mi się ten model podoba... Długo go masz?Jak się tytan sprawuje w kwestii łapania rys? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #4 Napisano 15 Lutego 2014 Zegarek był kupiony 10.09.2013, ja go posiadam jakieś 3 tygodnie, co do rysek to nie ma ani jednej, tutaj jest wersja piaskowana tytanu, bardzo fajnie wykończenie wg. mnie. Co do paska, to świetnie prezentuje się na oryginalnym, brązowym pasku, ale ja brązowe paski lubię tylko na zdjęciach, nosić nie bardzo, Nato również mu bardzo pasuje, a ta guma to spontaniczny zakup przy wizycie u zegarmistrza, na razie zostało tak, myślę, że też nie jest aż tak tragicznie na tej gumie PS. Dekiel zegarka jest stalowy, przez co zegarek nie jest wcale taki lekki. 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzemekP_007 0 #5 Napisano 26 Czerwca 2014 bardzo ciekawy zegarek podoba mi się to że jest stonowany design koperty no i w macie pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #6 Napisano 26 Czerwca 2014 bardzo ciekawy zegarek podoba mi się to że jest stonowany design koperty no i w macie pozdrawiamBardzo dobrze odgrzany kotlecik. Lecisz dziś na rekord 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach