Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

gadom1986

Omega proszę o kilka słów podpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie

Poniżej zegarek który może trafić w moje ręce, ale nigdy nie miałem doczynienia z omęgą.

Nnie wiem czy to oryginał?a dwa niestety zegarek nie jest do obejrzenia na ten moment na żywo i zastanawiam się czy warto w to brnąć muszę przejechać sporo kilometrów żeby go obejrzeć.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 1.jpg
darmowe galerie

a tu likt do takiego w sklepie http://www.chrono24.pl/omega/seamaster-300m-chronograph-415mm-diver--id2613891.htm?manufacturerIds=187&models=376&picnum=2&tab=details&urlSubpath=%2Fomega%2Fuzywany-zegarek-seamaster-300-m--mod376-used.htm&usedOrNew=used

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Omijaj szerokim łukiem.

A uprzedzając pytanie - spójrz na rozmieszczenie subtarczek, cyfry na bezelu, ogólną jakość wykonania czy dekiel od innej podróby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie zaciekawił dekiel z kilkoma fascynującymi informacjami jak "limited edition" czy (sic!) Planet Ocean :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dodatku bardzo popularny numer 0001/5007.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.