Czarny123 0 #1 Napisano 20 Marca 2014 Witam wszystkich miłośników czasomierzy. Potrzebuję kilku informacji,opini na temat zegarka jak w tytule,oraz instrukcję obsługi. Zegarek CITIZEN BZTG113 673E. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #2 Napisano 20 Marca 2014 ciekawy model, stary a odbiera sygnał z europy, japoni i uk.mam instrukcje po angielsku jakbyś chciał 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarny123 0 #3 Napisano 21 Marca 2014 ciekawy model, stary a odbiera sygnał z europy, japoni i uk.mam instrukcje po angielsku jakbyś chciałCzy możesz przysłac. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #4 Napisano 21 Marca 2014 nie ma problemu, podaj tylko meila 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kjack 1 #5 Napisano 4 Kwietnia 2014 Mogłbym również prosić o przesłanie instrukcji? Pilnie potrzebna.[email protected]z góry dziękuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zamachowy 0 #6 Napisano 20 Października 2014 nie ma problemu, podaj tylko meilaWitamZakupiłem powyższy zegarek parę rzeczy udało się mi ogarnąć ale jeszcze mam trochę niejasności . Bardzo proszę o instrukcję która powinna rozwiać wątpliwości.Mój adres e-mail:[email protected] Z góry dziękuję Paweł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #7 Napisano 22 Października 2014 WitamZakupiłem powyższy zegarek parę rzeczy udało się mi ogarnąć ale jeszcze mam trochę niejasności . Bardzo proszę o instrukcję która powinna rozwiać wątpliwości.Mój adres e-mail:[email protected] Z góry dziękuję Paweł poszła 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach