Dyvan 0 #1 Napisano 3 Kwietnia 2014 Witam,Od jakiegoś czasu mam ochotę wyposażyć się w zegarki sowieckie, między innymi szukam Rakiety 24h i właśnie trafiła się dość "zacna" (co chciałbym przy waszej pomocy zweryfikować) sztuka.http://allegro.pl/unikat-rakieta-24-godzinna-pudelko-2623-h-ideal-i4108707100.htmlCo sądzicie o tym zegarku, chodzi mi o jego autentyczność i czy warto o niego walczyć.Czy może ktoś zna sprzedającego? W ofercie ma sporo zegarków, części i problem polega na tym, że nasunęło mi się na myśl, że może odnawia zegarki i sprzedaje jako NOSy Z góry dzięki za odpowiedzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorian 151 #2 Napisano 4 Kwietnia 2014 Bardzo problematyczna sprawa.Sprzedający anoli007 to powszechnie znany producent radzieckich składaków i frankenów - niektóre są wręcz straszne.Ale czasami może wystawiać coś OK - w tym przypadku przód jest OK - wskazówki, koperta, tarcza (mechanizmu jednak nie analizuję) NOSem to na pewno nie jest - nie ma tam żadnej takiej informacji - pudełko to sprytny "dodatek" czesto ostatnio spotykany na aukcjach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dyvan 0 #3 Napisano 4 Kwietnia 2014 Bardzo problematyczna sprawa.Sprzedający anoli007 to powszechnie znany producent radzieckich składaków i frankenów - niektóre są wręcz straszne.Ale czasami może wystawiać coś OK - w tym przypadku przód jest OK - wskazówki, koperta, tarcza (mechanizmu jednak nie analizuję) NOSem to na pewno nie jest - nie ma tam żadnej takiej informacji - pudełko to sprytny "dodatek" czesto ostatnio spotykany na aukcjach Wielkie dzięki za info. Zastanowię się jeszcze czy warto inwestować w ten zegarek (mam jeszcze dzień), przejrzałem też jego negatywy i z tego ca tam piszą to lubią się te składaki rozlecieć po chwili także jest nad czym myśleć, choć pokusa jest wielka - zachorowałem na 24h sikor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach