Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Dyvan

Autentyczność Rakieta 24h - Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od jakiegoś czasu mam ochotę wyposażyć się w zegarki sowieckie, między innymi szukam Rakiety 24h i właśnie trafiła się dość "zacna" (co chciałbym przy waszej pomocy zweryfikować) sztuka.

http://allegro.pl/unikat-rakieta-24-godzinna-pudelko-2623-h-ideal-i4108707100.html

Co sądzicie o tym zegarku, chodzi mi o jego autentyczność i czy warto o niego walczyć.

Czy może ktoś zna sprzedającego? W ofercie ma sporo zegarków, części i problem polega na tym, że nasunęło mi się na myśl, że może odnawia zegarki i sprzedaje jako NOSy

Z góry dzięki za odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo problematyczna sprawa.

Sprzedający anoli007 to powszechnie znany producent radzieckich składaków i frankenów - niektóre są wręcz straszne.

Ale czasami może wystawiać coś OK - w tym przypadku przód jest OK - wskazówki, koperta, tarcza (mechanizmu jednak nie analizuję)

NOSem to na pewno nie jest - nie ma tam żadnej takiej informacji - pudełko to sprytny "dodatek" czesto ostatnio spotykany na aukcjach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo problematyczna sprawa.

Sprzedający anoli007 to powszechnie znany producent radzieckich składaków i frankenów - niektóre są wręcz straszne.

Ale czasami może wystawiać coś OK - w tym przypadku przód jest OK - wskazówki, koperta, tarcza (mechanizmu jednak nie analizuję)

NOSem to na pewno nie jest - nie ma tam żadnej takiej informacji - pudełko to sprytny "dodatek" czesto ostatnio spotykany na aukcjach

Wielkie dzięki za info. Zastanowię się jeszcze czy warto inwestować w ten zegarek (mam jeszcze dzień), przejrzałem też jego negatywy i z tego ca tam piszą to lubią się te składaki rozlecieć po chwili także jest nad czym myśleć, choć pokusa jest wielka - zachorowałem na 24h sikor :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.