Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

macios6

GA-110GW Przestawienie godziny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Otóz mój G shock GA-110GW ma problemy z przestawieniem godziny mianowicie chodzi mi o wskazówki.

Robię tak jak tu: http://watchnerd.blogspot.com/2013/03/casio-ga-regulacja-wskazowek.html wskazówki ustawione naciskam A żeby zakończyć regulacje wskazówek a wskazówki wracają do pozycji przed regulacją...

Co jest nie tak? :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka jest różnica pomiędzy czasem cyfrowym a wskazówkami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam,

mam ten sam problem co kolega...siedze już z zegarkiem pół dnia i nie potrafię ustawić wskazówek. Na cyfrowym mam ustawioną godz jaka jest teraz czyli 19:14, a wskazówki pokazują 01:25 , już nie wiem co mam zrobić:( proszę o pomoc, pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz dokładnie takie same objawy jak kolega wyżej - ustawiasz wskazówki według tej instrukcji, a po zatwierdzeniu lewym górnym przyciskiem mimo wszystko wracają na poprzednią, rozkalibrowaną pozycję?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak dokładnie to wygląda, dziś też się bawię i nic nie wychodzi, czy kolega Seven ma jakieś propozycję, aby problem rozwiązać ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mówiąc nigdy nie słyszałem o takim przypadku, a tu dwa "pod rząd"...

No to będziemy kombinować aż coś znajdziemy. :) Na początek poproszę o zdjęcie zegarka w trybie głównym (z dniem tygodnia na górnym wyświetlaczu, dzisiaj jest to SUN).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ktoś miał taki problem jak ja, a trochę pogrzebałem na tym forum i nie tylko to już wiem w czym tkwi problem (inni użytkownicy mieli podobne przypadki jak ja, tylko że inne modele). Jak ustawiasz ułożenie wskazówek H-SET to ustawiasz godz 12:00 , zatwierdzasz i wtedy wskazówki ułożą się zgodnie z czasem, który ustawiony jest na wyświetlaczu cyfrowym, pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W instrukcji wyraźnie napisane jest, jak ustawić wskazówki. ;)

Kolega macios6 zapewne równie uważnie się do niej zastosował. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.