Michal.O92 0 #1 Napisano 13 Kwietnia 2014 Hit weekendu. W weekend nie mogłem sobie odmówić wdrapania sie na pewną wieżę. Ponieważ tarcze są stare, miałem nadzieję, że mechanik żyje. Niestety, wskazówki popycha dość antyczny elektronik... "niestety" zepsuł się i administratorzy budynku "muszą wybierać: albo zegar chodzi, albo bije" Kolejny dowód na wyższość mechaniki... Mogę wrzucić zdjęcia w piątek, bo kabel pozostał 70 km ode mnie, a Hitem weekendu musiałem się Wami podzielić, wybaczcie, nie wytrzymałem P.S. widział ktoś z was już kiedyś iluminację tarczy lampką biurkową? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #2 Napisano 14 Kwietnia 2014 Tak 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal.O92 0 #3 Napisano 16 Kwietnia 2014 TakAch Kiniol, Ty widziałeś wszystko. Dla mnie to było zaskoczenie. Łódź zaskakuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach