Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość mikdom

atlantic worldmaster 21 jewels

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mikdom

Witam:)

Stałem się dziś dumnym posiadaczem zegarka Atlantic Worldmaster. Niestety, jego stan pozostawia wiele do życzenia. Bardzo byłbym rad, gdybyście Wy, szanowni Znawcy Tematu, napisali słów kilka gdzie mogłbym w Krakowie ten zegarek odrestaurować i z jakim wydatkiem musiałbym się liczyć. Interesuje mnie też choćby orientacyjna data produkcji i wartość tegoż zegarka.

Na kopercie napisy głoszą: ORIGINAL ATLANTIC, WATERPROOF, ANTIMAGNETIC, INCABLOC, UNBREAKABLE MAINSPRING, STAINLESS STEEL BACK, SWISS, a następnie numerek o którego rozszyfrowanie również prosiłbym : 3304124:(

Z przodu natomiast: Atlantic, Worldmaster, 21 jewels, Original, Waterproof, Incabloc, Antimagnetic.

post-0-0-14151400-1330635414.jpg

post-0-0-57412800-1330635416.jpg

Z góry dziekuję:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Gato

Witam. Bardzo dobry jest zakład w Warszawie. Robi on całościową renowację wszytkich zegarków. Wystarczy im wysłać zdjęcia mailem a oni podadzą koszt całkowitej renowacji. Wysyłasz im zegarek, oni go robia, odsyłają Ci a Ty płacisz. Zegarmistrze z całej Polski wysyłają im do renowacji zegarki. Jeżeli skontaktujesz sie z zakładem bezpośrednio, ominiesz pośredników. Dając zegarek do renowacji w Krakowie i tak trafi on do zakładu w Warszawie. Pamiętaj korzystając z pośredników zapłacisz sporo więcej. Sam mam coś do renowacji i pewnie skorzystam z Warszawy. Na forum są przykłady ze zdjęciami ich roboty. Całkiem niezłej roboty. Ich adres to: www.glowaccy.com.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.