Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

mateo11199

Stainless steel - pytanie ..

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam problem z rozpoznaniem modelu zegarka. Pisze na nim " Stainless Steel back Z:390. Chcę się dowiedzieć ile jest warty, ale nie mogę znaleźć go w internecie. Dodaję tu jego zdjęcie. Jeśli ktoś wie, jaki to jest proszę o pomoc. 

post-72031-0-59571700-1400590769_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mateusz Dąbrowski

Na forum nie wyceniamy.

Zwracam uwagę jednak, że stainless steel to po angielsku stal nierdzewna i w tym wypadku znajduje się ona wyłącznie na dekielku. Krótko mówiąc jest to tragicznej jakości chiński szmelc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie jak powiedział Kolega powyżej. Ze wskazówkami przyklejonymi do tarczy.

Myślę, że nie naruszę regulaminu jeśli powiem, że jest warty bliskiego spotkania trzeciego stopnia z kubłem na śmieci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mateusz Dąbrowski

Polecam nawet szósty stopień, czyli "Bezpośrednie skaleczenie oraz/lub śmierć w rezultacie spotkania z koszem lub uprowadzenie przez śmieciarzy"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bym go zostawil na jakis gorszy dzien w pracy i go mlotem potraktowal :lol:

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.