kranu 0 #1 Napisano 30 Maja 2014 Zdecydowałem się w końcu na zakup GW-M5610, ale nie chciałbym za dużo wydać na "plastikowego" G-shocka Jest kilka opcji:TimeTrend: 629zł.. drogo, nawet z kartą rabatowąPolski internet: ok. 480zł z przesyłkąAmazon.co.uk: ok. 420zł z przesyłką Jest jeszcze opcja dalekiego Wschodu, ale nie wiem gdzie szukać i czy to się opłaca?Najbardziej opłacalny pewnie by był Amazon, ale zanim zlikwidowali wysyłkę gratis do Polski..Bo gwarancja oczywiście tylko po zakupie w PL? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #2 Napisano 30 Maja 2014 Tu masz w Azji:http://www.skywatches.com.sg/reviews/casio-g-shock-tough-solar-wave-ceptor-watch-gw-m5610cc-2-gwm5610cc.htm Przy dzisiejszym kursie dolara i w razie czego opłatach celnych i podatku i tak wyjdzie najtaniej, a jest spora szansa, że obejdzie się bez nich. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #3 Napisano 30 Maja 2014 GW-M5610 jest realnie wart góra 350 PLN, no ewentualnie można za niego dać 400 PLN. Cena TT to śmiech na sali. Gwarancja międzynarodowa jest respektowana w Polsce. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kranu 0 #4 Napisano 30 Maja 2014 Skoro Casio honoruje azjatycką gwarancję i ten zegarek raczej nie jest podrabiany, to chętnie sprowadzę.Skywatches.com nie ma niestety klasycznej czarnej wersji która mi się bardziej podoba.Jakie jeszcze azjatyckie sklepy polecacie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #5 Napisano 30 Maja 2014 Dutyfreeislandshop, mywatcheshub, watchhubs i jeszcze pewnie inne. Pogrzeb na forum. Wysyłane z mojego Z10 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kranu 0 #6 Napisano 30 Maja 2014 A produkują jeszcze w ogóle GW-M5610 ?Bo nie na oficjalnej stronie Casio znaleźć go nie potrafię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #7 Napisano 30 Maja 2014 GW-M5610 tak. Nie produkują już GW-M5600. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kranu 0 #8 Napisano 10 Września 2014 Dodam tylko, że zegarek już mam i jest niesamowity.Tzn. niby taki zwykły.. mojej żonie wręcz się nie podoba (twierdzi, że "odpustowy").. ale dla mnie w tym tkwi jego urok - jak moje pierwsze bateryjkowce Casio, ale niesamowicie precyzyjny, trwały i wygodny.Przetrwał ze mną póki co całe wakacje - na ręce 24h na dobę, zarówno podczas snu jak i sportów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juh 2 #9 Napisano 1 Grudnia 2014 Jeśli można również chcę się poradzić odnośnie miejsca zakupu. Posiadam ten zegarek dwa lata temu kupiony w TT i przepłaciłem wówczas. Święta idą i chcę zrobić tacie prezent kupując ten zegarek gdyż mu się podoba. W związku z tym gdzie mogę go nabyć mając 100% pewność że to oryginał? Otrzymując także możliwość rozszerzenia gwarancji do 6 lat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strzala 1195 #10 Napisano 1 Grudnia 2014 Np. u BigBena albo seQundusa możesz śmiało kupować: http://allegro.pl/zegarek-casio-gw-m5610-1er-g-shock-gw-pl-wawa-i4835232138.html http://allegro.pl/zegarek-casio-gw-m5610-1er-g-shock-gw-pl-wawa-i4823167327.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 628 #11 Napisano 1 Grudnia 2014 Dokładnie jak Strzała napisał, BigBen lub seQundus a którego wybierzesz to bez znaczenie gdyż to to jeden i ten sam sprzedawca. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach