Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

blukasz111

Problem z paskiem, brudzi się, wyciera kolor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, mam problem z paskiem w moim Armani Ar 5987,  mianowicie mój pasek się wyciera w miejscach gdzie ma styczność z otoczenie, spodnie czy stół itd. Dokładnie nie wiem czy to brudne czy po prostu starty kolor, próbowałem myć mydłem ale nic to nie daje. Zegarek kupiony nowy bez gwarancji dwa tygodnie temu. Te certyfikaty posiadam i pudełko też. Czy będzie możliwość dokupienia takiego paska? Dodam też że dbam o zegarek i to nie są przypadkowe uderzenia o coś tylko normalna eksploatacja zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Armani robi ogólnie zegarki kiepskiej jakości więc i pasek będzie słaby.

Wpisując nazwę w google rozumiem, że chodzi Ci o pomarańczowy, silikonowy pasek.

Polecam firmę Diloy - będzie tani, bardzo miękki i wygodny.

http://allegro.pl/pasek-do-zegarka-silikon-18mm-s253-18-12-pomarancz-i4319221438.html

Tylko musisz dobrać odpowiednią średnicę - tu akurat 18mm.

Ta firma robi też czarne kauczuki z kolorowymi przeszyciami, również pomarańczowym. Będzie mniej narażony na przebarwienia:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.